Moderne kindermode bij Nununu

Kindermode

Nununu is het nieuwe hippe kledingmerk voor kinderen. Het heeft eigentijdse kleding voor kinderen met een alternatieve twist. De kleding is allemaal unisex en met moderne designs. Alle soorten kleding voor kinderen is er te vinden, van hippe spijkerbroeken tot yoga outfits. Het doel is om kinderen comfortabele kleding te geven waarin ze alles kunnen doen wat ze willen. Spelen in de speeltuin, rennen door het bos of lekker knutselen thuis. Er is overal wat voor te vinden. Dit kinderkleding merk wil het anders doen en dat hebben ze zeker goed gedaan. Het heeft de kindermode meer van deze tijd gemaakt. Het merk wil kinderen de belangrijke les leren dat er een wereld van individuen is en iedereen vrijheid heeft wat ze willen doen en dragen.

Originele en eigentijdse kinderkleding

De designs van de kleding van Nununu zijn modern en vol creativiteit. De ontwerpen zijn niet saai en eigenlijk een beetje eigenwijs. Er zijn keuzes uit basic kleuren of juist hele trendy designs, keuzes genoeg! De ontwerpen worden niet alleen door Nununu zelf gemaakt, maar er zijn zelfs kunstenaars en bekende artiesten die helpen met de ontwerpen van de kinderkleding. Zo zijn er altijd weer bijzondere kledinglijnen met allemaal verschillende invloeden. Dit kledingmerk gaat dus helemaal mee met zijn tijd. Ook willen ze op deze manier willen ze samen vrijheid van individualiteit al vroeg meegeven aan de kinderen en de ouderwetse kinderclich├ęs tegengaan.

Breken van de stereotypen en normen

Het grote verschil tussen Nununu en andere kinderkledingmerken is dat alle kleding bij Nununu unisex is. Hiermee willen ze de stereotypen en normen breken in de kinderkleding industrie en in de gehele samenleving. Daarom maken ze kleding waar zowel jongens als meisjes in kunnen rennen, spelen en stoeien. Het is een beetje een alternatieve kledinglijn en ze willen laten zien aan de kinderen dat de wereld niet zo zwart en wit is. Vrijheid van individualiteit staat centraal bij dit kledingmerk.