Wat is een multimedia auto?

Posted by buijsman on

multimedia auto

Een multimedia auto is een auto die voorzien is van meerdere mediasystemen. Met deze systemen kan je muziek luisteren, een film kijken, navigeren, je telefoon opladen of verbinden met de auto en nog veel meer! Het maakt niet uit wat voor auto je hebt, elke vierwieler is om te toveren in een multimedia auto. Voortaan geen gedoe meer met al die reclames van de radio als je gewoon muziek wil luisteren, jij installeert gewoon je eigen muziek! Navigeren door je telefoon naast je te leggen? Ook dat is verleden tijd met het slimme GPS-systeem van een multimedia auto!

 

Mogelijkheden van een multimedia auto

Een multimedia auto biedt, zoals eerder gezegd, een hoop mogelijkheden aan. Veel oudere auto’s zijn niet in het bezit van een GPS-systeem. In zo’n geval moet je gebruik maken van de kaart op je mobiele telefoon of de ouderwetse TomTom. Stap over op een multimedia auto en laat een geheel GPS-systeem in je auto installeren. Geniet van dezelfde luxe van een ingebouwde navigatie als een gloednieuwe auto. Ideaal voor bestuurders die veel op reis zijn! Ben je vaak onderweg met kinderen op de achterbank? Door middel van het ingebouwde filmsysteem zullen jouw kinderen zich niet meer vervelen tijdens die lange autorit! Kijk films via Netflix en Videoland of voer een DVD in. Wat je ook kiest, jouw kinderen zullen zich wel vermaken! Tot slot biedt de multimedia auto ook de perfecte uitkomst op het gebied van telefoneren. Laat je telefoon op in de auto of verbindt je telefoon met de multimedia auto.

 

Hoe kom je aan een multimedia auto?

Het is enorm eenvoudig om jouw auto om te toveren tot een multimedia auto. Vind een geschikt bedrijf en breng je trouwe vierwieler even langs. Zij zullen jouw auto binnen mum van tijd transformeren tot een moderne auto. Neem geen genoegen met de beperkte mogelijkheden van jouw auto en ga voor meer met een multimedia auto!